My Journey : Sekinchan, Selangor – Revisited 01

I revisited Sekinchan during the weekend for another recce of good location. This time accompanied by some friends, we explore most of the paddy field area to search for the best location. It was very tiring and exhausting. Here are some of the photos taken, enjoooyyyy šŸ™‚

Panoramic view of the paddy field

Paddy field and pylon

Another view of the paddy field

The paddy field and an irrigation

A friend of mine capturing the moment

Wild weed seeds

Paddy

Early paddy

Farmer at work

Another farmer at work

A kampong house by the paddy filed

One of the seaside at Sekinchan

Advertisements

11 thoughts on “My Journey : Sekinchan, Selangor – Revisited 01

    • trima kasih.. ya.. biru dan hijau adalah hue warna yg sesuai dipadankan..
      rumah tu tak sure pulak ada masuk drama ke tidak, tapi masa kat sana, ada jugak rumah yg ada orang tengah shooting, tapi drama Tamil.. šŸ™‚

  1. kusangka padi rupa nya lalang..
    cantek sangat bangg….!!!..

    cer try sawah belah sungai besor pulop…

    chop.. pantai sekinchan belah mana nih… saya tak jumpa batu batan pon…

    • trima kasih kak.. šŸ˜›
      tanam padi tumbuhnya lalang ye..

      lepas ni target homestay kat sg hj dorani pulak, nak overnite kat chalet tengah sawah tu..
      pantai tu kat tali air 8.. plan nak kejar sunset kat pantai yg awak selalu shoot tu, tapi tak sempat la pulak..

  2. Mak datuk cantik2nya gambaq, tabikkk! Cantik sungguh Sekinchan tu na.

    Heheheh gambaq2 HDR saya tu hampes tah hapa2, baru ja nak belajaq buatnya šŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s